Nieuws

Kerstmis

Kerstverhaal van Dick Bruna

Voor de kinderen van 3 tot 7 jaar is er dit jaar een speurtocht.
Knip de onderstaande foto en tekst van het scherm en print deze uit

image

Leuk dat je meedoet!

In deze bijzondere tijd, is het extra tijd voor kleur, plezier en veilig vertier. Nieuwe herinneringen maken met je eigen gezin, middels oude, maar prachtige en nog steeds actuele verhalen. Ga op speurtocht naar alle figuren uit bovenstaande kerststal. Je kunt ze vinden in het eerste deel van de St. Remigiusstraat (tot aan de Rooseveltstraat).

Zoek je mee naar Jezus, Jozef en Maria, de herders met hun schaapjes, de Engel, Koning Melchior, Koning Balthasar en Koning Caspar? Als je iemand gevonden hebt, zet dan een vinkje in het plaatje hierboven. Als je geen blaadje hebt, probeer dan goed te onthouden wie je gezien hebt.

Goed gespeurd? Wie ben je onderweg niet tegengekomen, maar zie je wel in het plaatje hierboven? Neem een kijkje bij de complete stal die op het grasveld bij de kerk te zien is. Hier kun je ook controleren of je iedereen gezien hebt onderweg.

Het prentenboek ‘Kerstmis’ vertelt ons dat alle figuren op Kerstavond naar de stal op het grasveld bij de kerk gaan. Maar zo jammer dat dit onder de huidige omstandigheden niet kan. We hopen zeer dat dit bij de volgende kerst wel weer mogelijk is.

Een gezellige kerst allemaal